Wazamba

Wazamba_logo
Bonus

100€

Vedonvälittäjä Wazamba on vuoden 2019 kauan odotettu tuote. Jo toimintansa alussa tämä sivusto sai monia faneja. Tällä vedonvälittäjällä on useita erilaisia etuja, joiden avulla se voi päästä ratkaisevasti läpi nykyisillä markkinoilla ja jopa nousta kilpailun ykköseksi. Erittäin houkutteleva tervetuliaisbonus, moderni verkkosivusto, jossa on silmäänpistäviä kuvia, mahdollisuus luoda oma avatar ja paljon muuta. Kannattaa ottaa selvää tästä vedonvälittäjästä.

➕ Wazamba vedonvälittäjän haitat ja edut

Wazamba-vedonvälittäjän eduista on syytä mainita:

 • saatavilla monia maksutapoja,
 • avokätinen 15 prosentin käteispalautus,
 • jopa 100 euron helppo aloitusbonus,
 • erittäin houkutteleva ja värikäs grafiikka.

Wazamba Bookmakerilla on epäilemättä myös joitakin haittoja, muun muassa:

 • kanta-asiakasohjelman vaatimukset ovat melko korkeat,
 • tyyli ja muotoilu saattaa tuntua liian lapselliselta joillekin ihmisille.

💰 Wazamba Vedonvälittäjä – tervetuliaisbonus

Wazamba-1 Bonus, joka odottaa upouusia käyttäjiä Wazamba vedonvälittäjällä, on 100 prosentin bonus 100 euroon asti, kun teet ensimmäisen talletuksen annetuilla menetelmillä. Ikään kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, voit saada 200 ilmaiskierrosta, jotka voit käyttää parhaisiin nettikolikkopeleihin. Voidaksesi osallistua kampanjaan, sinun on tehtävä vähintään 45 €:n talletus. Bonuksen kierrätysvaatimukset ovat yleensä 30 kertaa nettikolikkopeleissä.

Ilmaiskierroksia myönnetään pelaajan tilille 200 kappaletta, 20 kierrosta joka päivä kymmenen päivän ajan. Ensimmäinen kierrosten annoksista tulee käyttäjätilillemme jo talletuksen lähettämisen jälkeen. Loput lisätään automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Jos ilmaiskierroksia ei hyvitetä automaattisesti profiiliisi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun, jotta he tekevät sen manuaalisesti.

Tässä kuvatun bonuksen voi aktivoida hyvin nopeasti noudattamalla alla olevia ohjeita:

 • luodaksesi pelitilin Wazamba vedonvälittäjälle – sinun täytyy painaa vaihtoehtoa Haluan pelata, jonka jälkeen sinut siirretään hyvin nopeasti oikeaan osoitteeseen. Muistetaan vahvistaa oma sähköpostiosoitteemme,
 • lataa tilisi vähintään 45 zlotyn arvosta valitsemalla mikä tahansa maksutapa,
 • bonuksemme myönnetään automaattisesti: tilimme tuplaa ensimmäisen talletuksen ja siellä on ilmaiskierroksia.

100 € bonus – rekisteröinti100 € bonus – rekisteröinti

🎲 Wazamba Vedonvälittäjä – pelit

Wazamba-2 Wazamba Bookmakerin avulla voit pelata melkein mitä tahansa peliä, joka on peräisin tunnustetulta kehittäjältä markkinoilla. Pelaajia odottavat monet peliautomaatit, ei vain kaikkien tuntemat klassikot, vaan myös vähemmän suositut, mutta yhtä mielenkiintoiset kolikkopelit. Sieltä löytyy jopa pelejä televisio- ja elokuvalisensseistä, joten meillä on mahdollisuus pelata oikealla rahalla. Tarjolla on myös live-pelejä. Jos uskallamme pelata live-jakajan kanssa, voimme valita parhaista peleistä, kuten Lighting Roulette tai Live Baccarat. Kannattaa kuitenkin pelata paitsi tunnettuja ja klassisia korttipelejä ja rulettia, myös joitakin omaperäisempiä live-jälleenmyyjäpelejä. Croupierin kanssa voit myös pelata Monopolia, joka on saanut inspiraationsa erittäin suositusta lautapelistä.

✔️ Wazamba – Rekisteröinti

Pelaajaksi rekisteröityminen Wazamba-vedonvälittäjälle on erittäin miellyttävää ja helppoa. Tämä operaattori tekee meille aloitteen, ja jo tiliä luodessamme meillä on mahdollisuus valita sankari, josta tulee avatarimme peleissä.

Ja tässä ovat rekisteröinnin vaiheet vaihe vaiheelta:

 • valitse kolmesta oma sankarisi. Tämän jälkeen sinun on annettava oma sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi, käyttäjätunnus, puhelinnumerosi ja salasanasi. Muista merkitä rasti suostumukseesi henkilötietojen käsittelyyn ja tutustu käyttöehtoihin. Meillä on myös mahdollisuus saada tietoa kampanjoista ja bonuksista, mutta tämä ei ole pakollinen kenttä. Sitten meidän on vain siirryttävä seuraavaan vaiheeseen napsauttamalla ”seuraava vaihe” -linkkiä,
 • syöttämällä nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, haluamasi valuutan ja maan,
 • vahvistamalla rekisteröintipainikkeella. Tarkista sen jälkeen sähköpostilaatikkosi ja napsauta sinulle lähetettyä aktivointilinkkiä.

💵 Wazamba – bonukset kanta-asiakkaille

Wazamba-3 Aloitusbonuksen lisäksi Wazamballa on useita muita mahdollisuuksia käyttäjille. Kerran viikossa voimme saada reload-bonuksen, joka lisää meille 50 ilmaiskierrosta vain 20 euron talletuksella. Vielä parempaa on viikonlopun reload-bonus, joka tarjoaa meille 50 prosentin talletusbonuksen aina 2500 euron tasolle asti sekä 50 täysin ilmaiskierrosta vain 50 euron minimitalletuksella. Saadaksesi bonuksen sinun on tehtävä talletus perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Toinen kampanjatarjouksista on melko korkea käteispalautus, joka palauttaa 5-15 prosenttia varoistasi. Käteispalautuksen tarkka määrä riippuu pelaajan statuksesta, ja bonuksesta saaduilla bonusvaroilla pelaamisen enimmäispanos on 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор