Intro

22bet Suomi

Vedonvälittäjän vedot valitsevat useimmiten ihmiset, jotka odottavat urheilulta jotain enemmän – mahdollisuutta lisävoittoon. Mistä vedonvälittäjien vedonlyönnin menestys johtuu? Tarkistin sen ja tässä arvostelussa esittelen tietoa 22bet Finlandista. Sieltä löydät tietoa tarjouksesta, asiakaspalvelusta tai nykyisistä bonuksista.

Tilin avaaminen 22bet Suomi, henkilöllisyyden todentaminen

Aloitetaan tilin avausmenettelyn arvioinnilla – tässä ei ole yllätys, että 22bet Finland kuuluu kansainvälisten vedonlyöntioperaattoreiden kärkijoukkoon. Lomakkeen täyttäminen ja KYC (Know Your Customer) -varmistus, jossa pelaajan henkilöllisyys vahvistetaan esimerkiksi lähettämällä voimassa oleva passi, ajokortti tai henkilökortti, kesti vain muutaman minuutin

22bet Suomen asiakastuki

Mitä tulee 22bet Finland -vedonvälittäjän tukiosastoon – olen erittäin vaikuttunut. Yhteydenotto on nopeaa, kätevää ja vaivatonta. Tämä vedonvälittäjäoperaattori tarjoaa asiakkailleen tukiosaston live-chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. 22bet Finland on epäilemättä sitoutunut avoimuuteen asiakkaitaan kohtaan.

PS-tukiosasto on mukava – minulla oli ongelma rekisteröinnin kanssa, ja kävi ilmi, että yritin todentaa itseni vanhentuneen ajokortin perusteella, enkä ollut tietoinen siitä. Sain vastauksen alle viidessä minuutissa, ja vaikka vika oli minun puolellani, sain kattavaa apua rekisteröitymisen jatkamiseen, ja lopulta rekisteröidyin 22bet Finlandiin käyttämällä nykyistä passiani.

22bet Finlandtalletus- ja nostomenetelmät, tuetut valuutat

22betFinland sijoittuu jälleen kerran erittäin korkealle rankingissa – valtava määrä talletusvaihtoehtoja kansainvälisten välittäjien avulla, mikä parasta – voit tallettaa myös käyttämällä kryptovaluuttoja, kuten bitcoinia.

22bet Finland vedonvälittäjä tukee lähes kaikkia valuuttoja, mukaan lukien tietenkin euro, Yhdysvaltain dollari, punta, mutta myös erikoisempia valuuttoja, kuten Tšekin korunaa. Jos tietyn valuutan tallettamisessa on kuitenkin ongelmia, voit käyttää korttimaksuja, joissa on automaattinen valuuttamuunnos. 22bet Suomi hyväksyy maksukorttien lisäksi mobiilimaksut, verkko-operaattorit kuten Neteller tai Skrill. Lisäksi 22bet Finlandin asiakkaat voivat käyttää prepaid-kortteja (paysafecard) tai tavallista verkkopankkia.

22bet Finland erikoistarjoukset

Useimmat vedonvälittäjät, mukaan lukien 22bet Suomi, ovat laatineet asiakkailleen kampanjatarjouksia, joiden tarkoituksena on kannustaa heitä käyttämään tarjousta. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, sillä kilpailu urheiluvedonlyöntimarkkinoilla on valtavaa, mutta voin kuitenkin hyvällä omallatunnolla sanoa, että 22bet Suomi pärjäisi ilman erikoistarjouksia – tapa, jolla he harjoittavat liiketoimintaa ja kohtelevat asiakkaitaan, riittää arvioimaan 22bet Suomen erittäin positiivisesti. Keskustellun vedonvälittäjän aloitusbonus on 122 % ensitalletuksesta. Tämä on enemmän kuin keskimääräinen bonussumma, raja on enintään 122 euroa (tai muuntokurssi paikallisessa valuutassa).

Lopuksi hyvää tietoa niille, jotka haluavat jäädä pidemmäksi aikaa vedonvälittäjän valinnan jälkeen, 22bet Suomi yllättää pelaajansa esimerkiksi syklisillä kampanjoilla – perjantaina tehdyt talletukset voivat olla oikeutettuja kampanjoihin.


Asiaankuuluvat uutiset