Intro

22bet talletusmenetelmät

22bet_deposit

Useimmat vedonlyöjät ja nettikasinopelaajat arvostavat suurta määrää talletus- ja nostomenetelmiä, joista valita. Itse asiassa jotkut kuluttajat luottavat tiettyihin talletusmenetelmiin niin paljon, että he käyttävät vain sivustoja, jotka ovat kumppaneita heidän suosikkiyritystensä kanssa. Tästä syystä bet22:n operaattoria on kiitettävä. Koska sivuston omistaja on varmistanut, että pelaajilla on käytössään suosituimmat maksutavat. Lisäksi löydät jopa joitain kapea-alaisia talletusvaihtoehtoja, kuten kryptovaluuttoja. 22betin valitsemat maksutavat ovat luotettavia ja nopeita. Löydät maailman luotetuimmat ja käytetyimmät transaktiomuodot. 22betin käyttäjien yleisesti käyttämät talletusmenetelmät ovat Visa ja Mastercard. Niille on ominaista yksinkertaisuus ja nopeat siirrot. Näiden operaattoreiden kautta tehdyt talletukset ovat lähes välittömiä. Useimmat 22betin talletukset eivät vaadi ylimääräisiä transaktiomaksuja. Jos näin tapahtuu, ne vähenevät hyvin pieniksi määriksi.

Toinen 22betin maksutapoihin liittyvä etu ovat sivuston talletusvaihtoehdot ja -rajat. 22betin talletusvaihtoehtoihin kuuluvat sekä perinteiset pankit että pankkien ulkopuoliset sähköiset lompakot, kuten PayPal, Skrill, Neteller ja Paysafecard. Edellä mainitut menetelmät rahoittavat tilisi lähes välittömästi, kun pyydät siirtoa. Odotusaika kestää joskus kirjaimellisesti alle 15 sekuntia. Vaikka 22bet-operaattori ei veloita edellä mainituista maksutavoista, muista, että jotkut pankkioperaattorit veloittavat ylimääräisiä transaktiomaksuja kansainvälisistä siirroista. Siksi siirtomaksu voi vaihdella sen mukaan, missä olet tällä hetkellä. Kun maksat Skrillin kautta, 22bet-operaattori hyväksyy vain talletukset, jotka on tehty sähköpostitse, jota käytimme rekisteröityessämme tilille. Varmista, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt 22betille, kun käytät Skrilliä.

Tärkein vaihe on kuitenkin varmistaa, että tilisi on aktivoitu. Muussa tapauksessa talletusta ei voida tehdä. Muista antaa luotettavat tiedot asuinpaikastasi ja henkilötiedoistasi ja vahvista ne sitten asiakirjoilla. 22betin enimmäistalletusraja riippuu pääasiassa sen pankin tai rahoituslaitoksen asetuksista, josta talletat rahaa. Vähimmäistalletussumma taas vaihtelee yhdestä eurosta 10 euroon riippuen valitsemastasi maksutavasta. Hyvä uutinen nettilompakoita arvostaville on, että 22bet hyväksyy talletukset Netellerin kautta. Muista myös, että sinun on nostettava rahasi samalla tavalla kuin talletit ne. Tämä tarkoittaa sitä, että jos teet talletuksen Visalla ja haluat nostaa rahaa, 22bet siirtää rahat Visallesi. Emme voi esimerkiksi maksaa Visalla ja nostaa sitten Netellerillä tai Skrillillä.


Asiaankuuluvat uutiset