Intro

22betin peruuttaminen

22bet_withdrawal

Kun olet tarkastellut 22betin talletusmenetelmiä, siirrymme yhteenvetoon siitä, miten ansaitsemiesi rahojen nostaminen onnistuu. Heti aluksi on syytä mainita, että enimmäisnostomäärä on rajoitettu 600 000 euroon. Tästä rajoituksesta huolimatta useimpien meistä ei tarvitse huolehtia sen ylittämisestä lähiaikoina. Meidän pitäisi olla todella onnekkaita pelin aikana! Ennen kuin meidän on pelättävä nostorajan saavuttamista, meidän on otettava vastaan pelejä, joissa on erittäin korkeat kertoimet ja panokset. 22betin suuri etu on kuitenkin minimikotiutusprosentti. Operaattori antaa meille mahdollisuuden nostaa rahaa niinkin pienestä kuin yhdestä eurosta. Tämän ansiosta meidän ei tarvitse huolehtia siitä, ettei kotiutukseen tarvittavaa rahamäärää kerry. 22betin kotisivuilta löytyvien ehtojen mukaan korkein mahdollinen kerroin pelin aikana on 200. Tilanne ei muutu valitusta panoksesta riippumatta. Sama pätee myös enimmäisnostoon. Suurin yksittäinen nostosumma on sama riippumatta siitä, millä panoksella voitat.

Vaikka mahdollisuudet voittaa tällainen summa ovat pienet, kukaan ei voi kieltää meitä jahtaamasta unelmiamme. 22betissä on kuitenkin yksi erittäin tärkeä sääntö. Jos haluat tehdä nostoja, et voi rikkoa sääntöjä. Sivuston on esimerkiksi kieltäydyttävä nostamasta rahaa, jos epäillään, että talletetut rahat on varastettu. Tällaisessa tapauksessa nosto estetään, kunnes koko tapaus on selvitetty pankin kanssa. Muista myös tehdä suunnitelmat rahojen nostamisesta. Näin vältymme ikävyyksiltä, kun yritämme nostaa kertyneet varat. Vaikka bet22-operaattori ei sovella alhaisia nostorajoja, tilanne voi olla erilainen, jos kyseessä on parapankki tai muu maksuyritys, johon haluat siirtää rahasi. Jotkin yksityiset rahoitusyhtiöt soveltavat epäsuotuisia rajoituksia yksittäisiin talletuksiin ja nostoihin.

Varmistetaan myös, että nostamme ansaitsemamme rahat samalla tavalla kuin tallensimme ne 22bet-sivustolle. Palveluntarjoaja edellyttää, että meillä on sama nostomenetelmä kuin talletusmenetelmä. Tärkeintä on tarkistaa paikalliset lait. Jos rahapelilaitosten käyttäminen on laitonta maassa, jossa olet, rikot 22betin ehtoja. Toinen tärkeä talletuksiin ja nostoihin liittyvä tekijä ovat 22betin tarjoamat kampanjat ja tervetuliaisbonukset. Pelaajille on tarjolla runsaasti ylimääräisiä kampanjakierroksia, lisätalletuksia ja muita palveluita. Meidän on kuitenkin suostuttava siihen, että operaattori lisää ylimääräiset varat tilillemme. Jos unohdat lisätä ilmaiskierrokset tai korotetun talletuksen ennen varojen nostamista, et voi hyödyntää kampanjaa, kun pyydät siirtoa.


Asiaankuuluvat uutiset