Intro

22BET Kolumbia

22BET Colombia on yksi tunnetuimmista vedonlyöntiyhtiöistä, joka toimii kaikkialla maailmassa – myös Kolumbiassa. Onko tällä tuotemerkillä toimilupa maassamme? Mikä erottaa tämän vedonvälittäjän muista? Löydä vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin alla olevasta arvostelusta!

22BET Kolumbia – onko se laillista?

22BET on brändi, joka juontaa juurensa jo vuonna 2007 Betb2b.comin aloitteesta, joka yhdessä 1XBETin kanssa oli yksi Venäjän tunnetuimmista vedonvälittäjistä. Jälkimmäinen on jopa sponsoroinut useita jalkapalloseuroja, kuten Chelsea FC ja Liverpool FC. 22BET Colombia perustettiin vuonna 2018 Curaçaon hallituksen vedonvälittäjälle myöntämän toimiluvan perusteella (Curaçao eGaming n° 8048). Sen perusteella kolumbialaiset pelaajat voivat lyödä urheiluvedonlyöntiä Kolumbian pesojen lisäksi myös dollareissa ja euroissa. Lisäksi tämä vedonvälittäjä tarjoaa uusille kolumbialaisille pelaajille tervetuliaisbonuksen, josta kerromme alla.

22BET Kolumbia tervetuliaisbonus

Uudet 22BET Colombia -käyttäjät, jotka rekisteröityvät vedonvälittäjän verkkosivustolle, voivat luottaa tervetuliaisbonukseen. Vedonvälittäjän virallisilla verkkosivuillaan antamien vakuutusten mukaan tämä bonus voi olla jopa 420 000 Kolumbian pesoa. Saadaksesi sen sinun tarvitsee vain rekisteröityä vedonvälittäjän verkkosivustolle. Tätä varten sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Vedonvälittäjä on vähentänyt muodollisuudet minimiin eikä vaadi käyttäjiään tarkistamaan henkilöllisyystodistuksiaan. Tämän palvelun ansiosta käyttäjät voivat lyödä vetoja täysin anonyymisti. Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki – pelaajille on valmisteltu monia muita kampanjoita – esimerkiksi perjantaibonus, bonukset menetetyistä vedoista ja paljon muuta.

22BET Colombia – helppokäyttöinen, selkeä verkkosivusto

Vedonlyönti ei ole koskaan ollut helpompaa! 22 BET Colombia -verkkosivusto on suunniteltu kaikkia käyttäjiä ajatellen, joten se on selkeä ja helppokäyttöinen. Vaikka käännösvirheet ovatkin olleet viime aikoihin asti yksi sivuston yleisimmistä valituksista, on huomattava, että niitä esiintyy usein myös muiden vedonvälittäjien sivustoilla, jotka toimivat niin laajassa ja maailmanlaajuisessa mittakaavassa kuin 22BET Colombia. On kuitenkin huomattava, että sivuston moderaattori pyrkii poistamaan ne tehokkaasti jokaisen uuden version myötä.

22BET Colombia – vedonlyönti ja pelit ympäri maailman

Tämä on ehdottomasti 22BET Kolumbian suurin etu. Tämä vedonvälittäjä tarjoaa laajan pääsyn peleihin ja vedonlyöntiin – ei vain Kolumbiasta vaan myös kaikkialta maailmasta. Rekisteröitymisen jälkeen pelaajat pääsevät myös online-kasinolle ja pokeripeleihin. Suurin osa 22BET Kolumbian vedoista kohdistuu kuitenkin urheilupeleihin – vedonvälittäjän mukaan jopa 95 prosenttia niistä kohdistuu jalkapalloon.

22BET Colombia – joustavat panostusrajat ja nopeat voitot

Toinen 22BET Colombian etu on vedonlyöntisumma, joka on joustava. Sen määrä vaihtelee valitun lajin tai liigan mukaan. Minimipanosmäärät ovat alhaiset, esimerkiksi UEFA:n EM-kisoissa minimipanos on vain 800 pesoa. On kuitenkin syytä huomata, että useimmissa peleissä ei ole enimmäispanosrajoja, joten pelaajat voivat panostaa minkä tahansa summan. 22Bet Colombia tarjoaa pelaajilleen paljon vapautta myös voittojen suhteen. Ansaitut rahat voi nostaa milloin tahansa – sekä tilisiirtona että esimerkiksi kryptovaluuttojen muodossa. Kaikki tämä tekee tästä vedonvälittäjästä monessa suhteessa vertaansa vailla olevan.


Asiaankuuluvat uutiset