Intro

22Bet Slovenia

Slovenia on melko monimutkainen maa, jossa monet oikeudelliset ratkaisut puuttuvat ja toiset ovat usein huonoja. Kaikenlaisen rahapelitoiminnan laillisuutta koskevan lainsäädännön osalta se on yksi maailman tiukimmista maista. Paikallisilla markkinoilla monopoli on yhdellä yrityksellä, joka on luonnollisesti yhteydessä valtion viranomaisiin, ja nettipelaamista koskeva laki on käytännössä olematon. Miltä tämä näyttää läheltä? Mitkä ovat vaihtoehdot? Miksi 22Bet Slovenia on mainitsemisen arvoinen?

Millainen on rahapelilainsäädäntö Sloveniassa?

Slovenian uhkapelilainsäädäntö on hyvin rajoittavaa. Itse asiassa paikallaan olevilla markkinoilla, joilla voit tallettaa käteistä rahaa vedonlyöntiä varten, on vain yksi laillinen vedonvälittäjä – Sportna Loterija, jolla on täysi monopoli ja joka on ollut olemassa vuodesta 1996. Tämän tilanteen ansiosta veroviranomaisilla on tietysti täysi pääsy tietoihin tehdyistä vedoista ja mahdollisista voitoista (ja tietysti maksetuista veroista).

Vedonvälittäjien online-toiminnan osalta oikeustila on suhteellisen monimutkainen – Slovenian virallinen foorumi on tietenkin se, jolla on monopoli rahapeleihin Sloveniassa, mutta sen lisäksi ei ole mitään vasta-aiheita käyttää ulkomaisia sivustoja (joilla on asianmukaiset kielelliset lokalisoinnit), koska ei ole olemassa asiaankuuluvia lakeja, jotka voisivat millään tavalla vakauttaa oikeustilaa tämän rahapelitoiminnan haaran osalta. Jotkut markkinatoimijat ovat luopuneet toiminnasta maassa, mutta markkinoilla on useita vahvoja tuotemerkkejä, kuten 22Bet Slovenia.

Slovenia – suosituimmat online-vedonvälittäjät.

Balkanin maan vedonlyöntimarkkinoilla vedonlyöntiyritysten välillä ei ole samanlaista monimuotoisuutta kuin Puolassa. Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, ainoa täysin ja täysin oikeushenkilö, joka toimii tällä toimialalla, on Sportna Loterija, mikä merkitsee samalla suurinta suosiota tämän maan asukkaiden keskuudessa.

Koska luonto kuitenkin inhoaa tyhjiötä, Internetistä löytyy suurempi määrä vedonlyöntitarjouksia, joista tunnetuimmat tuotemerkit ovat:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenia

Mikä erottaa 22Bet Slovenian muista maan vedonvälittäjistä?

22Bet Slovenia on, eikä syyttä, hyvin lyhyessä ajassa (vain kolme vuotta) saavuttanut erittäin vankan aseman paikallisilla markkinoilla. Se on yksi parhaista vaihtoehdoista erittäin tiukasti uhkapeleihin suuntautuneessa Sloveniassa, ja sitä tukevat useat edut:

  • 22Bet Slovenialla on yksi markkinoiden suurimmista vedonlyöntitarjouksista – löydät sekä yksilöurheilulajeja, kuten tennistä, biathlonia tai nyrkkeilyä, että joukkueurheilulajeja, kuten koripalloa, käsipalloa, lentopalloa, jalkapalloa tai jääkiekkoa.
  • 22Bet Slovenia Vedonvälittäjillä on lahja jokaiselle uudelle käyttäjälle – 100% bonus vedoista 122 euroon asti.
  • Toinen 22Bet Slovenian erikoistarjous on perjantaipanoksen tuplaus (jopa 100 euroa) tai erittäin kiehtova ratkaisu, jos vedonlyönti on huono sarja. Kun olet hävinnyt 20 kertaa peräkkäin, saat mahdollisuuden pelata minkä tahansa panoksen ilmaiseksi – talletus voi olla 2, 5 tai 10 dollaria.
  • Maksuvaihtoehdot – 22Bet Slovenialla on yli kaksisataa tapaa tallettaa pääomaa tilillesi ja nostaa voittosi. Sähköisten lompakoiden laajaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi PayPal. On myös mahdollista yhdistää tilisi sivustolla luottokorttiin.

Jos aiot käyttää 22Bet Slovenian palveluita, muista – pelaa vastuullisesti.


Asiaankuuluvat uutiset